Welkom bij de installatiepagina voor software agents.
Door het installeren van de 'Remote Agent' stelt u uw beheerder in staat systeembeheertaken op afstand uit te voeren.

Door de onderstaande stappen te volgen kunt u de Agent op uw computer installeren.

1. Klik op de link van de geadviseerde agent om de download van de agent te starten:
  2. Kies daarna 'Uitvoeren' (2x) om de installatie uit te voeren.
Agent Only for MACAgent Only for MAC
Agent Only for WindowsMet de Agent Only worden de logboeken gearchiveerd, krijgen we toegang tot een complete inventarisatie, en kunnen we het systeem direct overnemen. De kosten van een Agent Only zijn € 90,- per jaar.
agent_only_n-storeAgent Only n-store
Install N-castDefault N-cast install
Install NCOLNCOL
Server overeenkomstInformatics proactief systeembeheer voor servers
Tamoil ClientTamoil Client
Tijdelijke Dag AgentDe agent wordt tijdelijk gebruikt om de klant te ondersteunen, na gebruik wordt de agent door ons van uw systeem verwijderd. Voor het gebruik van de tijdelijke agent wordt € 15,- in rekening gebracht